Doha’da çekilen ilk Türk dizisi: Seni Çok Bekledim
Star’ın yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan yeni dizisi ‘Seni Çok Bekledim’, dev prodüksiyonuyla çok konuşulacak. Seni Çok Bekledim oyuncuları; çölün denizle buluştuğu, masal şehri Doha’da.
Yayınlanma :
24.12.2020 10:21
Güncelleme :
24.12.2020 10:21
Katar Türkiye Büyükelçisi Dr. Mehmet Mustafa Göksu’nun özel olarak ilgilendiği dizi ekibi, ışıl ışıl Doha sahnelerini; Ulusal Katar Müzesi, İslam Eserleri Müzesi, Kapalı Çarşı, Şazeli Pearl Area, Souq Waqif, Marsa Katara ve nefes kesen, uçsuz bucaksız çöllerde gerçekleştirecek. ‘Seni Çok Bekledim’, Doha’da çekilen ilk Türk dizisi olacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: