Silivri’nin köylerinde yoğun kar yağışı etkili olurken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediye ekipleri greyderlerle çalışma yaptı. Bir çok köy yolunu esir alan yoğun kar yağışı, motorlu araçların da güçlükle hareket etmesini sağladı.
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve mahalle muhtarı Yaşar Köse, ekiplerle birlikte tuzlama çalışmalarına katıldı.
2 sene sonra Beyciler'e kar yağdığını belirten Muhtar Köse, "Öncelikle şunu söylemeliyim ki kar yağışının 2 seneden sonra tekrar köyümüzde etkisini göstermesi beni çok mutlu etti. Yollar her ne kadar tıkansa da köyümüzde manzara bir harika oldu. Tüm gece boyunca tıkanan yolları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediye ekipleriyle beraber açtık, şuanda yollarımız kullanılabilir vaziyette. Uzun süreli bir çalışma oldu ama her şey yolunda” dedi.
Batuhan GÜÇLÜ











