Meryem Uzerli doğuma gün sayıyor
Almanya'da yaşayan oyuncu Meryem Uzerli, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Sekiz aylık hamile olan Uzerli, ilk kez hamilelik fotoğraflarını paylaştı.
Yayınlanma :
09.12.2020 21:41
Güncelleme :
09.12.2020 21:41
‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde hayat verdiği ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Meryem Uzerli, bir süredir Almanya’nın Berlin kentinde yaşıyor.
Kızı Lara’dan sonra ikinci defa bebek bekleyen Uzerli’nin yeni kareleri sosyal medya takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı.
“KENDİ AİLEMİZİ KURUYORUZ”
Uzerli geçen günlerde hamilelikle ilgili konuşarak, “Cinsiyeti kız. Lara artık 7 yaşında. Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
Can Ateş’ten olan kızı Lara’yı 2014 yılında dünyaya getiren oyuncu, 1 yıldır aşk yaşadığı Amerikalı sevgilisi hakkında ise bilgi vermemeyi tercih etmişti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: