Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gecekondu Denetim ve Uygulama Birimi ekipleri Selimpaşa Sahil bölgesinde bulunan metruk yapıların yıkımını gerçekleştirdi. Sahil şeridi 7478 parselde uzun yıllardır kullanılmayan metruk yapıların can ve mal güvenliği açısından oluşturduğu tehlike nedeniyle yıkıldı. Vatandaşların sık sık şikayetlerini ifade ettiği metruk yapıların yıkımı, ilgili kurum ve kuruluşlar ile gerekli koordinasyonların sağlanmasının ardından güvenlik önlemleri altında tamamlandı.
Selimpaşa sahildeki metruk yapılar yıkıldı
Selimpaşa Sahil bölgesinde can ve mal güvenliği açısından tehlike yaratan metruk yapılar Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.
Yayınlanma :
09.01.2020 16:02
Güncelleme :
09.01.2020 16:02
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: