İyi Bir Eğitim Platformu tarafından düzenlenen 3. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu, Haliç Kongre Merkezi'nde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Silivri Mektebim Koleji bu değerli organizasyonda yer aldı.
Sempozyuma Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat’ta katıldı.
Mektebim Koleji'nden yapılan bilgilendirmede; "Eğitime dair yenilikçi bakış açıları, ilham verici deneyimler ve değerli bilgi paylaşımlarının buluştuğu bu kıymetli günde, bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaşan tüm konuşmacılara; başta İyi Bir Eğitim Platformu’nun kurucusu Sayın Ümit Kalko olmak üzere emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederiz. Birlikten doğan güce ve daha iyi bir eğitimin mümkün olduğuna bir kez daha tanıklık ettik.
Silivri Mektebim Koleji olarak bu yolculukta kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz" denildi.
EĞİTİM
Yayınlanma: 09 Mayıs 2025 - 13:08
Silivri Mektebim Koleji 3. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu'nda yerini aldı
İyi Bir Eğitim Platformu tarafından düzenlenen 3. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu, Haliç Kongre Merkezi'nde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.
EĞİTİM
09 Mayıs 2025 - 13:08
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir