Reklam
Reklam

Silivri’de şehitler anısına Taekwondo turnuvası düzenlendi

15 Aralık 2019 - 18:08
TAKİP ETTAKİP ET
 Silivri Kaymakamlığı, Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Silivri Taekwondo Kulübü’nün Alibey Spor Salonu’nda düzenlediği 2. Silivri Şehitleri Taekwondo Turnuvası sona erdi. Silivri Şehitleri adına düzenlenen müsabakalara, Samsun, Kocaeli, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli, Sakarya, Düzce ve İstanbul’da bulunan 33 kulüpten 360 sporcu katıldı.
Programın açış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyithan Dağıstanlı, “Bende çok uzun süre bu şehirde olmamama rağmen girdiğim bütün kurumlarda, ziyaret ettiğim ve bulunduğum bütün ortamlarda bu mutluluk ortamını inanın çok yakından hissettim” diyerek sporculara başarılar diledi.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ise tüm katılımcılara teşekkür ederken, “Ben Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kurucu kahramanları, bu ay yıldızlı al bayrak için şehadet şerbetini içmiş, şehit olmuş tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla, şükranla, minnetle eğilmek istiyorum” dedi.
Programda son konuşmayı İlçe Kaymakamı Ali Partal yaptı. Kaymakam Partal, sporun gelişimsel önemine değinerek, “Toplamda 33 kulübümüz bugün burada bizimle beraber. İnşallah güzel bir turnuva çıkartacağız. Hep birlikte güzel seyirli, keyifli bir turnuva olacak” şeklinde konuştu.
Protokol konuşmalarının ardından Silivrili şehit ailelerine, İlçe Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral ve İlçe Spor Müdürü Seyithan Dağıstanlı tarafından plaket takdim edildi. Silivri Taekwondo Kulübü Başkanı Cem Soydaş’ta protokol üyelerine destek ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Turnuvaya katılan 33 kulübe kupa, 360 sporcuya ise madalya takdim edildi.